Головна » 2022 » Січень » 24 » Міні-виставка на колесах!
10:17
Міні-виставка на колесах!

     «Духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона - засушена квітка», - писав Василь Сухомлинський. Збагачуючи духовність дитини, педагоги Старобільського БТДЮ докладають зусиль, щоб діти мали якомога більше можливостей поринати у цей чарівний світ.

        

   "Валіза на колесах" така собі міні-виставка художніх робіт вихованців гуртка "Декоративно-образотворче мистецтво" Старобільського БТДЮ - Черв'якова Григорія, Чупак Мілани та Івченко Поліни - відбулася у бібліотеці Старобільського ліцею № 1.

       

    Учні та вчителі із захопленням розглядали картини юних художників, створені у різних техніках виконання. Старанно і вміло зроблені роботи руками талановитих дітей, не залишили байдужими глядачів і мали найкращі відгуки.

    Виставка на колесах продовжить свою роботу, щоб і далі дарувати радість і красу учням закладів загальної середньої освіти Старобільської ОТГ. Тісна співпраця ліцею та закладу позашкільної освіти приносить великі результати.

 

Переглядів: 100 | Додав: klas_kerivnuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar